Ambiant Laminaat

Ambiant geeft u de keuze uit tien uiteenlopende collecties tegen een scherpe prijs. De toplaag is voorzien van hoog niveau kwaliteit. Daarnaast beschikt Ambiant laminaat over een handig kliksysteem wat het plaatsen van de laminaatvloer een gemakkelijke klus maakt. Aan de klikzijde is een waslaag aangebracht zodat de vloer beter is beschermd tegen vocht.

Ambiant laminaat zonder groef

Ambiant heeft een collectie ontworpen zonder groeven, genaamd de ‘Ambiant Preform’ collectie (te krijgen in vier tijdloze decoren). Glad laminaat heeft als voordeel dat is gemakkelijk schoon te houden is.

Ambiant laminaat met groeven V2

Ambiant heeft tevens de ‘Allegro’ collectie en de ‘Sensation‘ collectie ontworpen. Deze collectie is aangeduid met V2, dit staat voor 2 groeven aan beide zijden van de laminaatplank. De collectie is ontworpen om de sfeer van een houten vloer te benaderen en u de uitstraling te geven die u wenst.

Ambiant laminaat met groeven V4

Ambiant biedt u vier verschillende collecties in de trend van groeven rondom een laminaatplank. De nieuwste collectie is de ‘Coast’ collectie met zeven verweerde planken om een beachlook te creëren. Dan hebben we ook nog de ‘Elite’ collectie die zijn tijd vooruit was en de moderne bestaande collectie’ Ambiant Extensive’, passend in vele interieurs. Helemaal van deze tijd is de ‘Ambiant Vintage’ collectie bestaande uit geleefde planken vol met barsten en scheuren.

Ambiant tegellaminaat Expression

In moderne interieurs worden steeds meer natuurstenen vloeren toegepast. Een groot nadeel hiervan is de prijs en het aanwezig loopgeluid. Tegellaminaatvloeren van dezelfde uitstraling maar dan voor een betaalbare prijs. Met het gebruik van de juiste ondervloer wordt het loopgeluid gedempt. Het onderhoud ligt gelijk als een natuurstenen vloer. De ‘Ambiant Expression’ collectie bestaat uit vijf mooie decoren in verschillende kleuren. Deze collectie is uitgevoerd met subtiele groeven aan alle zijde van de tegel om een mooi effect te creëren.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Ambiant laminaat optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw laminaatvloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!