Amorim​​

Amorim Revestimentos beschikt over een internationaal assortiment en merken en is over de gehele wereld bekend om zijn hoogwaardige en grensverleggende vloersystemen. Amorim Revestimentos is vertegenwoordig in meer dan 55 landen.

​​Wereldwijd de marktleider op het gebied van kurkvloeren is Amorim Revestimentos. Het bedrijf Amorim maakt vloersystemen zonder het milieu aan te tasten en die het welzijn bevorderen.

Wicanders – Amorim

Het topmerk van Amorim Revestimentos is Wicanders. Onder deze naam worden als sinds 1868 vloeren vervaardigd. Om tot ecologische en stijlvolle vloeren van topkwaliteit te komen wordt gebruik gemaakt van pure grondstoffen uit de natuur die met moderne technieken worden verwerkt.

Wicanders beschikt over een ongeëvenaarde reputatie, dit op het gebied van zeer hoge kwaliteitsnormen en zijn comfortabele en unieke vloersystemen. Wicanders heeft een assortiment die is afgestemd op de nieuwste interieurtrends. Deze vloeren zijn geschikt voor zowel de woningmarkt als in de commerciële markt.

Hydrocork – Amorim

WicandersAmorin heeft tevens het merk Hydrocork op de markt gebracht. Een nieuw revolutionair kurk product. Een vloer met veel voordelen dankzij nieuwe technologieën in combinatie met de unieke eigenschappen van kurk. Plaatsing is zeer eenvoudig dankzij een duurzaam legsysteem genaamd ‘Pressfit’. Kortom een perfecte combinatie van comfort, schoonheid en duurzaamheid.

De voordelen van Amorim op een rijtje;

* Gemakkelijk en snel te installeren
* Omgevingsvriendelijk: isolerende capaciteit/ warmte retentie en geproduceerd uit natuurlijke producten
* Gezond: vuilafstotend door de afwerklagen
* Geluidsbestendig
​* Thermische isolatie
* Comfortabel: de vloer verlicht de spanning op uw benen

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Amorim vloer optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!