Bonaparte tapijt

Bonaparte is de producent van getufte tapijten. De tapijten van Bonaparte zijn geschikt voor zwaar woongebruik, projectgebruik en trapstoffering. Tapijt van Bonaparte is verkrijgbaar is vele uiteenlopende kleuren, zo is er voor ieder interieur wel een geschikt tapijt te vinden. Wij maken graag uw gekozen kleed op maat of kies voor een kamerbreed tapijt.

Bonaparte Vintage

Geef u interieur een uniek en doorleefd karakter met Bonaparte Vintage. Door klassiek, vervaagde designs beschikbaar in moderne kleurencombinaties, creëert u een vintage look die zeker geschikt zijn in de woontrends van nu. De Vintage collectie is combineerbaar in verschillende woonstijlen. Voor een klassieke en natuurlijk sfeer kunt u het beste kiezen uit natuurlijke toon op toon tinten, maar voor een spannend contrast biedt Bonaparte designs in trendy kleuren. In zowel een industrieel of modern interieur zijn de Bonaparte kleden de perfecte eyecatcher! Bonaparte Vintage: meer persoonlijkheid in uw interieur.

Bonaparte Chinchilla

Creëer een nonchalant en behaaglijk gevoel met de Bonaparte Chinchilla. De Chinchilla heeft een opvallend hoogpolig shaggy structuur. Chinchilla beschikt over een uitgebreid kleurenpalet gekenmerkt door de jaren ’60, bestaande uit elf gemêleerde- en acht duo-tone kleuren. De krachtige kleuren en de opvallende structuur ontstaat er een typerende ‘Chinchilla stijl’. Ook wel te omschrijven als jong, modern retro en expressief.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze Bonaparte vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Bonaparte vloerkleed/ tapijt optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!