Classen laminaat

De collectie van Classen kan in verschillende trends onderverdeeld worden. Kenmerkend aan deze laminaatvloeren zijn de micro poriën en een duidelijke voelbare structuur.

Classen laminaat; ervaar de aangename structuur

De serie ‘Style World’ is een echte trendsetter en zorgt voor iets bijzonders in uw huis. De collectie  van Classen bestaat uit chique en trendy vloeren waarbij u bij aanraking een aangename structuur ervaart. Centraal bij deze trend laminaat zijn de matte oppervlakken, ongewone formaten en brede planken. Classen laminaat is van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor industrieel gebruik. De laminaatplanken zijn 8 mm dik en beschikken over een lange levensduur dankzij de slijtlaag (klasse 4). Hoe dikker de slijtlaag, hoe langer de levensduur.

Classen laminaat voor uw hoogste verwachtingen

Met de serie ‘Premium World’ garandeert Classen dat zelfs de vloer onder uw voeten overeenkomt met uw hoogste verwachtingen. Onderscheidend in de Classen laminaatplanken zijn de vorm van reliëfs, een geschaafd structuur en een decoratieve oppervlak. Deze elementen bij elkaar weerspiegelen het uiterlijk van jong hout.

’s Werelds toonaangevende leverancier

Voor elk interieur produceert de Classen groep hoogwaardige houtproducten. Classen is één  van       ’s werelds meest toonaangevende leveranciers van laminaatvloeren. Het succes van de producten? Dit komt door het gebruik van hoogwaardig kwaliteit en het aanpassen van doelstellingen en toenemende eisen van de klant.

Plaatsen Classen laminaatvloer

Classen maakt gebruik van megaloc. Dit is de snelste en eenvoudigste installatiesysteem in de wereld. Wilt u gebruik maken van onze legservice dan is dit uiteraard mogelijk.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze Classen laminaat loeren en bieden u een klantgerichte service We bekijken graag met u welk Classen laminaat optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw laminaatvloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!