Dennebos

Dennebos Flooring als zagerij opgericht in 1991 te Raalte. Na oprichting is er al snel begonnen met de productie van unieke vloeren.

Houten vloeren van Dennebos

Houten vloeren zijn beschikbaar in vele kwaliteiten. Dennebos houten vloeren is de beste keuze. Deze zijn namelijk voorzien van een NEN certificering, het hout wordt altijd gekapt onder het FSC keurmerk. Dit houdt in dat er voor elk gekapte boom er twee nieuwe bomen worden teruggeplaatst.

Vloeren van Dennebos zijn uitermate geschikt voor vele toepassingen. Van woonhuizen tot commerciële ruimtes (hotels, winkels, etc.) Laat u inspireren door de collectie die Dennebos u te bieden heeft en ervaar de unieke uitstraling.

Dennebos vloeren; bijzondere opbouw

Dennebos vloerdelen hebben een bijzondere opbouw. De stabiliserende onderplaat van multiplex is 12mm en de toplaag is van massief hardhout en is 5,5 mm. Dennebos vloeren zijn zeer geschikt om te plaatsen op vloerverwarming. Daarnaast hebben deze vloeren minder neiging tot ongewenste schoteling en kiervorming.

Goede Basis

Authentiek
Houten vloeren zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Alleen Dennebos Flooring biedt u houten vloeren die optimaal aansluiten bij uw eigen stijl en sfeer. U krijgt alleen het origineel en geen kopie

Duurzaam en natuurlijk
De basis van iedere Dennebos vloer is hout (één van de oudste en natuurlijke bouwmaterialen). Dennebos zorgt ervoor dat de bossen zich blijven ontwikkelen, ze hebben een eigen FSC gecertificeerd bosconcessie en aanvoer uit PEFC– en FSC-gecertificeerde bossen.

Lange levensduur
Vloeren van Dennebos kunnen een levenlang mee. Deze vloeren zijn sterk, bestendig en duurzaam. Door de sterke toplagen en solide constructie wordt de lange levensduur gegarandeerd.

Tijdloos
Door de jaren heen krijgen deze vloeren een mooiere en persoonlijker uitstraling, dit door onder andere zonlicht en het leven op de vloer. Kortom een vloer met uw eigen unieke identiteit.

Onderhoudsarm
Dennebos Flooring zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Door de unieke bewerking van de toplagen zijn deze vloeren vrijwel ongevoelig voor invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn deze vloeren zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Dennebos vloer optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!