Producten Desso tapijt

Het merk Desso is een vooraanstaand leverancier van topkwaliteit tapijten voor:  kantoren, hospitality, marine,  aviation en voor consumenten. De focus wordt gelegd op superieure vloerontwerpen. De functionele voordelen worden geïntegreerd met Cradle to Cradle. Desso richt zich op het vervaardigen van producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Daarnaast is Desso toonaangevend op het gebied van kunstgras op sportvelden.

Desso: Project Tapijt

Project Tapijt is een toonaangevende Europese fabrikant van tapijt en tapijttegels van zeer hoge kwaliteit en met lange levensduur. Project Tapijt is bestemd voor commerciële toepassingen in onder andere winkels, scholen  banken, openbare gebouwen, universiteiten en zorgcentra.

Consumenten Tapijt

Desso’s consumenten tapijt wordt omvat door drie sterke merken: Bonaparte, Parade en DESSO. Deze drie merken bevinden zich in het topsegment.

Hospitality Tapijt

Hospitality beschikt over een welverdiende reputatie. Desso Hospitality levert luxueuze wollen op maat gemaakte tapijten voor 5-sterrenhotelketens over de hele wereld.

Marine Tapijt

Marine’s tapijt; werelds grootste leverancier van tapijten voor veerboten en cruiseschepen.

Luchtvaart Tapijt

Desso Aviation levert tapijten aan talloze luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld.

Kunst & Hybride gras

Desso Sports is nummer 1 leverancier van kunstgras voor sportvelden. Tevens levert Desso hybride kunstgrassystemen onder de naam DESSO GrassMaster.

Luminous Carpets

Luminous Carpets voegt een extra dimensie toe aan binnenhuisarchitectuur en ruimteplanning. In Luminous Carpets zijn Philips LED-verlichting aan toegevoegd.

AirMaster Tapijt

AirMaster is ontwikkeld om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Dit omdat de meeste mensen zo’n 90% van hun tijd binnen door brengen. AirMaster tapijt houdt fijne stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een gladde vloer. Daarnaast wordt de hoeveelheid opdwarrelend stof sterk verminderd.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Desso tapijt optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!