Forbo; vloeren voor thuis

Forbo biedt u de meest inspirerende vloeren voor u woning met de merken ‘Marmoleum’ en ‘Novilon Deze merken zijn speciaal in Nederland ontworpen om de perfecte sfeer te creëren in uw interieur.

Forbo merk Novilon

Laat u inspireren door de Novilon vloeren. De betonlook en stoere uitstraling maar toch aaibaar. Een houten uitstraling maar niet te onderhouden van echt hout. De keuze uit abstract, vergrijsde tinten en patronen. Welke keuze u ook maakt, u kiest ten allen tijden voor een solide basis. Novilon is onderhoudsvriendelijk, sterk, comfortabel, stil maar ook duurzaam. Een echte designvloer om op te leven.

Novilon PVC stroken

Novilon heeft een scala aan mooie en inspirerende cushion vinyl vloeren in verschillende uitvoeringen in het assortiment. Denk aan hout, keramiek, beton en moderne allover patronen. Novilon betreft een zeer comfortabele vloer en is aangenaam om op te leven omdat het warm aanvoelt en geluidsabsorberend is.

Forbo merk Marmoleum

Met een marmoleum vloer heeft u de meest zorgeloze basis. Deze aantrekkelijk vloer kan zeker tegen een stootje. U heeft ook de keuze uit Marmoleum Click; een laminaat van marmoleum op panelen van HDF en kurk.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service We bekijken graag met u welk Forbo vloer optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!