Forinn Laminaat

Forinn uw partner voor vloeren! Het merk Forinn staat al jaren bekend om het uitgebreide pakket laminaatvloeren. Forinn is de exclusiefe importeur van Alloc HPL laminaat. Dit laminaat is ideaal voor  projecten en is tevens de enige laminaatvloer op de markt met gebruiksklasse W34. Daarnaast is Forinn de exclusieve verdeler van laminaatmerk Saffier en tevens hoofdimporteur van Balterio. Balterio is één van de grootste laminaatmerken op de markt, dit dankzij de voortdurende innovatie die zij teweeg brengen op het gebied van laminaatvloeren.

Forinn

​Een klantgerichte benadering, topservice en zeer uitgebreid assortiment van uitstekende laminaatvloeren is de toegevoegde waarde van Forinn! Er wordt voor voortdurend gewerkt aan de verbetering van de producten en diensten. Dit om nu en in de toekomst een organisatie te zijn die precies op de behoefte van elk ieder kan inspelen. Forinn streeft ernaar om samen met de klant buitengewoon goed te zijn in alles voor binnen.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze Forinn vloeren en bieden u een klantgerichte service We bekijken graag met u welk Forinn laminaat optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw laminaatvloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!