Heuga vloeren

Met tapijttegels van Heuga is het samenstellen van uw eigen persoonlijke karpet heel eenvoudig. Kies uit een ontwerp, combineer kleuren en geef uw  karpet vervolgens textuur door het gebruik van hoog- en laagpolige varianten.

Een eigen persoonlijk parket eenvoudig gelegd

Een Heuga karpet biedt u vele designmogelijkheden en is tevens eenvoudig zelf te leggen door gebruikt te maken, door ons zelf ontwikkelde TacTiles™. TacTiles™ zijn kleine doorzichtige en klevende vierkantjes van kunststof die geplaatst worden onder de hoeken van om het parket stevig aan elkaar vast te maken.

Heuga; flexibel en veelzijdig

Met Heuga creëert u een stijlvolle woonkamer. Daarnaast is een vloer van Heuga sterk genoeg voor intensieve activiteiten  Kortom u kiest voor de veelzijdigste en meest flexibele vloerbedekking.

Eenvoudig te leggen

Het leggen van een Heuga vloer is eenvoudig. U hoeft de tapijttegels niet te verlijmen aan de ondervloer en zijn zodoende los te leggen tot  30 m2. Niets is onherstelbaar , u heeft geen troep en weinig afval.

Eenvoudig onderhoud

Een vloer van Heuga zijn bedoeld voor gebruik in huis, dus gemakkelijk te stofzuigen. Vlekken verwijderd u in een handomdraai met een natte schone doek.

Creativiteit

U creëert een eigen sfeer in huis met de ongekende flexibiliteit van Heuga. Onderstreep uw eigen creativiteit met een veelheid aan kleuren, stijlen, patronen en texturen.

Duurzaamheid en kwaliteit

Heuga is overtuigd van de kwaliteit van de garens, de duurzaamheid van de rug en het vermogen van de producten om aan uw eisen te voldoen, en geven dan ook 7 jaar garantie. Slijtvast, duurzaam en vuilwerend!

Kostenbesparend

Waar voor u geld? Dan moet u echt bij Huega zijn. U koopt alleen wat u precies nodig heeft, zodat er weinig tot geen afval overblijft. Daarnaast is het leggen eenvoudig en heeft u geen duur gereedschap, lijn of vakmensen nodig.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Heuga vloer optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!