Kaindl Laminaat

​Kaindl laminaat ook wel bekend om zijn hoge kwaliteit en de nabootsing van echt hout. Dit laminaat is Greenguard gecertificeerd, dit houdt in dat het laminaat aan een goede indoor luchtkwaliteit bijdraagt. Alle soorten laminaat zijn uit een zwellingsarme HDF laag opgebouwd voorzien van een aquastop. In combinatie met een goed plaatsingssysteem voldoet het laminaat aan elke eis die heden gesteld wordt aan een goede laminaatvloer.

Kaindl Graz

Kaindl Graz laminaat: een basic laminaatplank zonder v-groef. Door de extreem mooie decoren die beschikbaar zijn doet het ontbreken van een v-groef geen afbreuk aan een perfecte uitstraling van de laminaatvloer. Kaindl Graz laminaat heeft een dikte van 8 millimeter, een slijtwaarde van klasse 32 en biedt u 30 jaar garantie, Kaindl staat garant voor goede kwaliteit.

Kaindl Salzburg

Kaindl Salzburg laminaat: voorzien van een subtiele vierzijdige v-groef. De vierzijdige v-groef geeft het aanblik van een echte houten planken vloer. Een ongeëvenaarde sfeer wordt verzorgd door de levensechte decoren. Door de Fold down locverbinding kan elke handige klusser het laminaat snel en gemakkelijk plaatsen.

Kaindl Wenen

Kaindl Wenen laminaat heeft een prachtig synchroon lopende structuur in de toplaag. Deze toplaag geeft een geweldige originele en authentieke look en feel. Aan de lange zijden van de laminaatplank zijn de v-groeven zichtbaar. De Kaindl Wenen laminaatplanken hebben een enorme breedte (24,4 centimeter), dit zorgt voor een exclusieve sfeer in huis. Met wel 30 jaar garantie haalt u perfectie in huis.

Daarnaast heeft Kaindl nog 2 series op de markt gebracht; de Kaindl Innsbruck en de Kaindle Kufstein. Op zoek naar een goede kwaliteitsvloer? Het kan zomaar zijn dat uw zoektocht stopt bij het Kaindl laminaat en u vele jaren plezier hebt van uw keuze!

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service We bekijken graag met u welk Kaindl laminaat optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw laminaatvloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!