Krono Original laminaatvloeren

​Krono Original laminaat heeft een zeer uitgebreid aanbod. Krono Original richt zich op een natuurlijke en authentieke look. Doordat er gebruik wordt gemaakt van diepe houtkleuren en door een hiervoor geschikte glansbehandeling krijgt Krono Original de uitstraling van echt hardhout. Deze vloeren zijn bijna niet van een echt houten vloer te onderscheiden. Van realistische houtdecors tot tegelmotieven. Er is altijd wel een passende vloer voor elk interieur te vinden, als u kiest voor Krono Original.

Krono Original de marktleider

De laminaatvloeren van Krono Original staan voor een wereld voor inspirerende ideeën. Als marktleider wordt er voortdurend nieuwe laminaatvloeren ontwikkeld en worden de bestaande vloeren verbeterd. Van perfecte nagemaakte diverse steenstructuren tot perfect nagemaakte houtstructuren. Daarnaast beschikken ze over een nieuw paneelconcept voor onzichtbare voegen. Er is altijd wel een Krono Original vloer te vinden passend bij elk interieur.

Kronostep Super Natural

Met de Kronostep Super Natural  collectie beleeft u een geheel nieuw niveau van beleving. Een vloer met een authentieke metaalglans afwerking en een mat oppervlak, geeft u een exclusieve look van top kwaliteit. Daarnaast geeft eiken uw vloer een natuurlijke uitstraling. Om het plankeneffect te benadrukken heeft deze vloer een 2 zijdige v-groef.

Kronostep Super Natural Wide Body

Deze vloer heeft dezelfde voordelen als de Kronostep Super Natural alleen zijn deze vloerdelen maar liefst 24 cm. Deze vloer lijkt te bestaan uit extra lange vloerdelen door de toepassing van het Endless Beauty Systeem.

Kronostep Vario 4

Met deze vloer krijgt u een natuurlijk plankeneffect door de 4 zijdige v-groef. De collectie van Kronostep Vario 4 geeft u een uitstraling en charme van een echt houten vloer. Door gebruik te maken van een bijzonder plankeffect geeft de vloer een ruimtelijke werking. Wilt u een adembenemend effect in uw woning? Dan zult u met een vloer van Kronostep Vario 4 niet teleurgesteld worden.

Kronostep Vario 2

Om uw interieur een optimale ruimtelijke werking te geven en tot zijn recht te komen, dan is Kronostep Vario 2 collectie zeker een goede keus. Door de 2 zijdige v-groef ontvangt u een ruimtelijk effect. Een echte kwaliteitsvloer en daarnaast eenvoudig te leggen.

Castello XL Stoneline

Met een Stoneline collectie laminaatvloeren brengt u een mediterrane sfeer in huis. Deze collectie heeft een authentieke uitstraling van een echte tegel. U creëert een prachtig effect van een stenen vloer zonder het leggen van individuele tegels.

Castello XL Woodline

Met Castello XL Woodline creëert u een authentieke uitstraling van een rustieke plank. Deze collectie beschikt over een rijke kleurstelling en de brede vloerdelen hebben een prachtige matte uitstraling. Ook deze collectie beschikt over het Endless Beauty patroon. De breedte van ruim 32 cm wordt door de 2 zijdige v-groef benadrukt.

Castello

Castello laminaatvloeren van Krono Original zijn niet van echt hout te onderscheiden. Een Castello vloer heeft een opvallende uitstraling geschikt voor elke levensstijl. Bovendien is de vloer onderhoudsvriendelijk.

Kronofix

Voor een dynamische levensstijl is de Kronofix de ideale laminaatvloer. Een prachtige vloer die onderhoudsvriendelijk en slijtvast is en daarnaast eenvoudig te leggen is.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze Krono Original vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Krono Original vloer optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!