Kronoswiss Laminaatvloeren

Kronoswiss laminaatvloeren staan voor kwaliteit en innovatie. Door het verbeteren van uitzonderlijke ontwerpen en het bieden van verschillende texturen, creëert Kronoswiss de perfecte vloer voor elk interieur. Kroniswiss produceert uiterst kwalitatieve laminaatvloeren met uiterst hoge garantievoorwaarden. Laminaat van Kronoswiss is zeer geschikt voor woningen en kan vaak zelfs in commerciele ruimtes gelegd worden.

Herkomst Kronoswiss

Kronospan Switzerland AG, wordt binnen de groep Zwitserse Krono uitgevoerd als een onafhankelijke profit center, net als de andere fabrieken. Het hedendaagse fabriek werd in 1966 opgericht en is gelegen in Menznau. Dit gebeurde in de ongerepte en idyllische landelijke kanton van Luzern. Met Zwitserse processie en kwaliteit worden de houtproducten geproduceerd en wereldwijd verkocht.

Collectie

Kronoswiss; onze huidige vloercollectie genaamd ‘swiss floors’ is te verdelen in 12 verschillende productgroepen. Kronoswiss biedt u een kwalitatief hoogwaardige vloer voor elk denkbaar gebruik.

Heeft u een vraag  neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord. Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom!