Metroflor vloeren 

Één van de meest innovatieve en toonaangevende Europese merken op het gebied van PVC vloeren is Metroflor. Een metroflor vloer is nauwelijks te onderscheiden van een houten of natuurstenen vloer.

Metroflor PVC vloeren zijn duurzaam, slijtvast, comfortabel, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. In combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling zijn deze vloeren uitermate geschikt. Metroflor PVC vloeren zijn ook zeker toe te passen in vochtige ruimtes (badkamer, keuken), dit vanwege de goede waterbestendiheid.

Metroflor: Veelzijdig comfort

De vloeren van Metroflor zijn duurzaam en comfortabel te noemen. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk, beperken het loopgeluid tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én vloerkoeling.

Minimum aan loopgeluid

Vloeren van Metroflor zorgen voor een minimum aan loopgeluiden, dit in tegenstelling tot laminaatvloeren en echt hout. PVC vloeren doen qua uiterlijk en gevoel niet onder voor natuurlijk houten vloeren

Altijd een frisse lucht in huis

Er wordt sterk rekening gehouden met de samenstelling en luchtkwaliteit van het product, dit gebeurd al bij het produceren van deze duurzame vloeren. Er wordt gestreefd de luchtkwaliteit van buiten naar binnen te halen.

Onderhoudsvriendelijk

De Metroflor collectie is onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen slijtage. U bent verzekerd van een optimale levensduur en gebruiksgemak.

Ook perfect te plaatsen in vochtige ruimtes

Vloeren van Metroflor zijn waterbestendig. Hierdoor zijn deze vloeren ook zeker goed te plaatsen in vochtige ruimtes zoals de badkamer en/of de keuken.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze Metroflor vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Metroflor vloer optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!