Nouwens Bogaers Tapijt

Nouwens Bogaers produceren al meer dan 50 jaar wol en wollen tapijten. Nouwens Bogaers maakt gebruik van zuiver Nieuw-Zeelands scheerwol. Deze wol staat bekend om zijn uitzonderlijke en hoge kwaliteit. Dankzij de puur natuurlijk witte vezel, is het mogelijk deze wol in bijna elke kleur te verven. Door de zachte en veerkrachtige vezels kunnen deze gemakkelijk worden verwerkt in tapijten met een grote variatie in structuur. Dit heeft als resultaat een uitgebreide collectie wollen tapijten in de meest uiteenlopende kleuren en structuren. Zuiver scheerwol zorgt ervoor dat Nouwens Bogaers unieke kwaliteitstapijten kan produceren. Door het unieke productieproces van Nouwens Bogaers en de keuze voor deze schapenwol wordt er voor gezorgd dat u langdurig en optimaal kunt genieten van deze uitzonderlijke vloerbedekking.

Nouwens Bogaers

Bent u op zoek naar een wollen tapijt met traditie, kwaliteit, duurzaamheid en allure dan bent u bij QuickFloors aan het juiste adres. Om optimaal en langdurig te kunnen genieten van zijn unieke uitstraling dan is een juiste stoffering en onderhoud van het tapijt noodzakelijk. Vele textielvezels zijn voorhanden, maar de huidige wetenschap heeft zelfs geen andere vezel kunnen produceren die in staat is om alle betreffende eigenschappen die wol van nature bezit in zich te hebben. Wol is anti-allergisch, het biedt dus geen voeding aan huisstofmijt en bacteriën. Daarnaast is wol vlamwerend en zeer comfortabel in kou en hitte.

Tot slot is de collectie wol van Nouwens Bogaers zeer geschikt om te gebruiken in vloerkleden en karpetten. Kiest u voor een stoere vloerkleed gemaakt van wol of juist een luxe wollen vloerkleed geheel afgewerkt naar uw wens. Volumekarpet is ook zeker mogelijk. Het is met een tapijt/ karpet van Nouwens Bogaers allemaal mogelijk

Altijd persoonlijk advies

Nouwens Bogaers tapijt kopen? Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Nouwens Bogaers ​tapijt optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!