PARADE CHANELLE VLOERKLEED

Met Chanelle haalt u de natuur in huis. Een hoogpolig en luxe tapijt voor warmte en optimaal comfort in huis. Door gebruik te maken van fijne en dikkere garens wordt er structuur en diepte gecreëerd. U heeft de keuze in kamerbreed of als stoer kleed op een vloer.

PaRADE CONTESSA VLOERKLEED

Parade Contessa beschikt over een kleurenpallet geïnspireerd op “Love Luxury”. Parade Contessa geeft een modern/ klassieke uitstraling. Comfort en luxe staan centraal. De luxe die u in deze vloerkleed vindt zit hem in de zachte maar ook zeker rijke materialen en is beschikbaar  in warme/diepe kleuren zoals onder andere messing, titaan, champagne en parelmoer. Contessa is naast kamerbreed ook zeer geschikt voor een Vloerkleed op Maat.

PARADE PALESSE VLOERKLEED

De Parade Palesse ook wel een perfecte basis om te combineren met hedendaagse materialen als, staal, steen, hout en glas. De Parade Palesse staat bekend voor comfort en luxe. Laat u inspireren door de vele kleuren; van edelsteenkleuren of matallics als zilver en titaan. Met een kleed van Palessa krijgt uw interieur balans, ongeacht uw smaak. De Palessa zorgt voor een warme maar ook zeker rijke sfeer.

PARADE RESIDENCE VLOERKLEED

De Parade Residence gaat samen met grote duurzaamheid. Door de fijne en zeer zachte pool krijgt de Residence een volle en luxueuze uitstraling. Door het gebruik van uniek hoogwaardige Polyamide vezel krijgt het tapijt een chique en pure glans die zijn schoonheid behoudt. Er zijn zowel krachtige accentkleuren als genuanceerde zachte tinten verkrijgbaar. Niet voor niets wordt er gezegd: Residence is wonen op weelde! Afwijkende maten zijn tevens leverbaar.

PARADE VLOERKLEDEN

Alle vloerkleden van Parade worden geleverd met een beschermende anti-slip rug (feston afwerking is ook mogelijk). Daarnaast heeft u de keuze voor een vloerkleed dat blind is afgewerkt of u kunt kiezen voor een linnen bandafwerking.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Parade vloerbedekking/ vloerkleed optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!