Parador laminaat

Wij zijn in staat authentieke interpretaties van hoogwaardige materialen natuurgetrouw in laminaat om te zetten, dit door onze grote ervaring en onze technische kennis. Parador laminaatvloeren onderscheiden zich door geavanceerde techniek en door zijn functionele opbouw. Eenvoudig plaatsing wordt gegarandeerd door het gepatenteerd kliksysteem. De kantenimpregnering bij parador laminaat zorgt voor bescherming tegen vocht en de slijtvaste deklaag gemaakt uit melaminehars zorgt voor een zeer hoge belastbaarheid. Parador laminaat zijn zeker geschikt voor sterke belasting.

Series Parador laminaatvloeren

Parador biedt u verschillende series laminaatvloeren aan. Kiest u voor de serie ‘basic’ perfect voor de prijsbewuste koper, of de serie ‘classic’ waar niveau en elegantie elkaar weerspiegelen. De serie ‘trendtime’ biedt u een groot aantal formaten en designs op het hoogste niveau en ‘eco balance’ die ecologie en stijl in een perfect evenwicht brengt. Dan hebben we ook nog ‘edition 1’ ontworpen door bekende designers, dus een exclusieve keuze aan laminaatdecoren en tot slot de serie ‘floor fields’ waardering van natuurlijke vormen en structuren; een hommage aan designklassiekers, gepaard met onverwacht nieuwe vloerperspectieven. ​Bekijk op uw gemak de series laminaatvloeren van Parador. Er is altijd wel een passende laminaatvloer te vinden voor elk interieur.

​Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze Parador vloeren en bieden u een klantgerichte service We bekijken graag met u welk Parador laminaat optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw laminaatvloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!