Laminaatvloeren van Quick-Step

Quick-Step biedt u een ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen. Met een vloer van Quick-Step kun je een bijzondere woning creëren. Door tientallen jaren ervaring als toonaangevend vloerbekledingsmerk  bieden wij u topkwaliteit laminaatvloeren. De perfectionisme op het gebied van design en detail is bij Quick-Step grenzeloos!

Quick-Step: Onze designs

Modern of traditioneel? Quick-Step biedt u een ruime keuze aan plankformaten en verschillende soorten designs qua hout, een rijk pallet aan kleuren en vele verschillende mooie groeven en texturen. Quick-Step heeft voor elk interieur de geschikte vloer; brede of smalle planken / modern of traditioneel, Quick-Step heeft het.

Plaatsing

Een Quick-Step laminaatvloer is zeer gemakkelijk te leggen dankzij het gepatenteerd en tevens wereldberoemde Uniclic en Uniclic Multifit kliksystemen. Beide systemen zijn steviger en sneller dan concurrerende oplossingen. Deze systemen maken zelfs plaatsing in de kleinste hoekjes of onder deuren mogelijk. Al onze laminaatvloeren kunnen bovenop vloerverwarming geplaatst worden, zo beleeft u een maximum aan comfort van uw nieuwe laminaatvloer.

Hoogwaardige laminaatvloeren

Quick-Step staat voor hoogwaardig kwaliteit, daarom geven we op alle laminaatvloeren van Quick-Step een garantie tot wel 25 jaar. Laminaatvloeren van Quick-Step zijn kras-, slijt- en stootbestendig tot in de kern. Daarnaast zijn onze laminaatvloeren antistatisch en lichtbestendig, zo voorkomt u dat stof zich ophoopt en dat u niet continu hoeft schoon te maken. En tot slot zijn laminaatvloeren van Quick-Step zijn spatwaterbestendig en (UV)-lichtbestendig.

​Heeft u een vraag  neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord. Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom!