Roger Oates specialist in traplopers

Roger Oates is een Engels bedrijf en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van traplopers. De traplopers zijn uniek, klassiek en simpel. De ambachtslieden van Roger Oates maken deze traplopers en tapijten en werken deze dan ook met de hand af. Fay en Roger Oates stellen zorgvuldig de collectie samen, zodat elke traploper van uitmuntende kwaliteit is. Voor huizen in Europa, Noord Amerika, Australië en Scandinavië worden de traplopers van Roger Oates dan ook beschouwd als must have.

Roger Oates: traplopercollectie

Fay en Roger Oates hebben nieuw leven ingeblazen op het gebied van vlakgeweven vloerbedekking. Door een uniek productieproces zijn de resultaten niet te onderscheiden van handgeweven tapijt. Om de technieken en ontwerpen te verbeteren zijn zij ruim 20 jaar bezig geweest. Door de Venetian Flatweave te heruitvinden begon er een reeks experimenten met patronen, kleuren en texturen. Zo ontstond een groeiende en ook zeker unieke collectie van meer dan 125 ontwerpen.

Roger Oates passend in elk interieur

De ontwerpers hebben voor de 21ste eeuw de eeuwenoude traditie van vlakgeweven kleden en lopers herontdekt. Een uniek textuur ontstaat door een authentiek weefproces. Het kleurenpalet en de weefpatronen leiden tot een tijdloos en schitterend resultaat dat passend is in elk interieur. De 100% wollen en vlakgeweven lopers worden gemiddeld op een breedte van 70cm geweven. Daarnaast is het mogelijk deze met de hand aan elkaar te naaien tot indrukwekkende kleden van bijna elk formaat.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over Roger Oates en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welke Roger Oates vloerbedekking/ traploper optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!