TFD uniek in zijn soort

​TFD is een private label en heeft een eigen productie gevestigd in Azië. TFD heeft verschillende productlijnen ontwikkeld. Ze beschikken over prachtige designs variërend van marmer tot hout en mozaïek motieven tot anti-slip. PVN heeft samen met TFD 3 series ontwikkeld: de tapijt serie, de marmeren steen serie en de embossed hout serie. Voor extra slijtvastheid zijn deze vloeren allemaal voorzien van een PU coating. Daarnaast zijn al deze beschikbare series weer in diverse varianten, hiermee wordt TFD uniek in zijn soort en is en hout serie bijvoorbeeld niet van echt hout te onderscheiden. Tevens tot de mogelijkheden zijn vloertegels verwerkt met echt leer.

Het PVC van TFD

Op zoek naar een sfeervolle vloer voor uw woning of project? Wil u een vloer dat comfortabel, duurzaam en eenvoudig te reinigen is? Dan is PVC van TFD het product voor u. Deze vloer beschikt over veel verschillende en verrassende designs van hoge kwaliteit. De vloeren van TFD zijn 3,0 mm dik met een toplaag van 0,7 mm. Deze vloeren zijn dan ook geschikt voor particulier- en projectmatig gebruik.

Voordelen van TFD

·         Kwaliteit

·         Duurzaam

·         Uniek

·         Eerlijk

·         Samen

·         Exclusief

Al ruim 10 jaar leverancier van hoogwaardige PVC vloeren! Niet voor niets is TFD de beste keuze.

TFD on the Floor

TDF on the Floor PVC vloeren is een vloer met veel verassende aspecten. TDF staat voor een persoonlijke vloer. Bent u op zoek naar rust? Kies dan voor een vloer met een rustiek karakter. Op zoek naar een artistieke vloer? TDF beschikt over decoratieve kleurnuances. De PVC tegelvloeren hebben een realistische look, zo zult u geen verschil voelen en/of zien.

TFD 1.5

TFD heeft 2 series vloeren ontwikkeld met een zeer werkelijke hout look, wat ook te voelen en te zien is, genaamd; TFD 1.5 register embossing en de TFD 1.5 deep embossing. Kwaliteit en inhoud staan centraal. De planken van TFD 1.5 embossing zijn maar liefst 22,8 cm breed en 149,9 cm lang. De structuur in de toplaag volgt precies het design van de filmlaag zo krijgt u een perfect uitziende en aansluitende vloer. Als u een knoest ziet dan kunt u ze met de 1.5 register embossing ook echt voelen. Met 1.5 deep embossing wordt er bedoeld dat er een willekeurig voelbaar houtstructuur over de plank is getrokken. De structuur van deze vloer loopt dan ook niet synchroom met het design van de plank.

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze TFD vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welke vloer optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!