Tretford vloerbedekking

Tretford produceert hoogwaardige vloerbedekking met gerecyclede materialen en natuurlijke grondstoffen. Tretford zorgt goed voor de natuur, de Kasjmir geiten en onze medewerkers. Onze medewerkers leveren en produceren namelijk de unieke kwaliteiten van onze tapijtproducten.

Tretford: natuurlijk tapijt aan uw voeten

De tapijten van Tretford worden bijna uitsluitend geproduceerd met natuurlijke en/of gerecyclede grondstoffen. Dit is merkbaar bij het voelen van het tapijt. In de tapijtindustrie behoren geitenhaar, scheerwol, jute en econyl tot de minst belastende grondstoffen. Kortom goed voor lichaam én geest.

Respect voor mens en dier

De belangrijkste grondstoffen leveranciers zijn de schapen en geiten. Deze worden met het grootste respect behandeld. Het is zeer belangrijk dat de dieren een optimale verzorging krijgen en daarbij hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen. Als voorbeeld; de geiten worden alleen gekamd en geknipt als de temperatuur dat ook toelaat.

Ook de medewerkers krijgen het respect dat ze verdienen. Onder uitstekende omstandigheden wordt het werk verricht.

Een levenslange kwaliteit

Tretford verwerkt al meer dan 50 jaar Kasjmir geitenhaar en zuiver scheerwol in zijn tapijten. Materialen die door moeder natuur gedurende miljoenen jaren zijn geperfectioneerd. Onze tapijten hebben hierdoor een uitzonderlijk lange levensduur, voelen natuurlijk aan en hebben tal van gezonde effecten op het binnenklimaat van uw woning. Genieten van Tretford kan een leven lang door de vele variatiemogelijkheden en de uitzonderlijk lange levensduur.

Oneindige mogelijkheden

Tretford Tapijt kan in 64 kleuren geleverd worden. Door gebruik van een uniek productieproces rafelt Tretford Tapijt niet bij het snijden en kan het zo goed als naadloos worden gelegd

Altijd persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over onze vloeren en bieden u een klantgerichte service. We bekijken graag met u welk Tretford vloerbedekking optimaal aan uw woonwensen voldoet. Wij beschikken over een legservice, u heeft de keuze uw vloer door ons te laten leggen tegen een scherp tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag verder. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!